Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών VPOLYGLOT λειτουργεί με συνέπεια και αγάπη για το μαθητή από το 2014 και  παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε μαθητές, σπουδαστές, ενηλίκους και εργαζόμενους.

Διδάσκουμε  Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά.


Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα σπουδών και την επιτυγχάνουμε συνδυάζοντας την υποδειγματική διδασκαλία υψηλών προδιαγραφών με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων και πρωτοποριακών τεχνικών μάθησης.


Αναπτυσσόμαστε συνεχώς, συνδυάζοντας την ποιοτική εκπαίδευση με τη παροχή υψηλών υπηρεσιών και στις εγκαταστάσεις και τον τεχνολογικό εξοπλισμό των σχολείων. Καινοτομούμε με σύγχρονες, μοντέρνες  εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία στην εκπαίδευση που κάνουν το μάθημα ευχάριστο για μαθητές και καθηγητές.


Τα ταχύρρυθμα προγράμματα απο έμπειρους καθηγητές και τα ειδικά εργαλεία και προνόμια που έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε  στους μαθητές μας, είναι  μερικοί από τους λόγους που έχουν καταστήσει το σχολείο μας ως την πρώτη επιλογή.


Διαθέτουμε άδεια από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ως πιστοποιημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών (Κωδ. Αδείας : 2306963) και  ΚΔΒΜ 1 (Κωδ. Αδείας : 2100609) με προσβασιμότητα και σε άτομα με ειδικές ανάγκες.


Οι αίθουσες μας είναι άνετες με φυσικό φωτισμό και αερισμό και είναι διαμορφωμένες ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα που φιλοξενούν, προσφέροντας έτσι ένα χαρούμενο και ασφαλές περιβάλλον που ευνοεί τη μάθηση.

Διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μέσα πυρασφάλειας με εξόδους κινδύνου με φωτισμό ανάγκης παρέχοντας έτσι ένα ασφαλές περιβάλλον.Είπαν για εμάς