Πρόγραμμα σπουδών για φοιτητές -ενήλικες


Στο VPOLYGLOT έχουμε ειδικά εντατικά τμήματα τα οποία επιτρέπουν σε φοιτητές και ενήλικες να αποκτήσουν επίπεδο “Καλής Γνώσης” σε πιστοποιήσεις Β2 σε σύντομο χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 1 εώς 2 οκτάμηνα. Τα τμήματα είναι ιδανικά και για όσους έχουν αφήσει την εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας για πολλά χρόνια ή θέλουν να εμπλουτήσουν το βιογραφικό τους και επιθυμούν να αποκτήσουν για την εργασία τους ένα αναγνωρισμένο πτυχίο άμεσα. Για όσους θέλουν να συνεχίσουν σε υψηλότερο επίπεδο μπορούν να αποκτήσουν την πιστοποίηση C2 συνεχίζοντας από 8 εώς 13 επιπλέον μήνες.

Επιπλέον, όσοι αδυνατούν να παρακολουθούν τακτικά μαθήματα, δίνουμε την ευκαιρία επιλογής της μεθόδου διδασκαλίας, “Βlended Learning”. Με υψηλή ποιότητα διδασκαλίας και χαμηλό κόστος, βοηθάει όσους το ακολουθούν να αποκτήσουν την απαραίτητη πιστοποίηση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα αποτελεσματικά. Κάθε χρονιά, οι μαθητές του VPOLYGLOT επιτυγχάνουν στις απαιτητικές εξετάσεις των φορέων πιστοποίησης σε όλες τις βαθμίδες, από A1 εως C2. Αυτή η επιτυχία, οφείλεται στην τέλεια προετοιμασία των μαθητών μας, στην υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα των καθηγητών μας και στην πολυετή εμπειρία μας σε όλες τις γλώσσες που διδάσκονται στην οικογένεια του VPOLYGLOT, καθιστώντας μας την πρώτη επιλογή ουσιαστικής εκμάθησης ξένων γλωσσών! Κάθε χρόνο, βοηθάμε φοιτητές και ενήλικες στην απόκτηση πτυχίων με καλές βαθμολογίες και χτίσιμο του βιογραφικού τους, δίνοντας τις βάσεις για μια λαμπρή καριέρα και συνεχή εξέλιξη.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει αναλυτικά την ελάχιστη διάρκεια σπουδών που απαιτείται για κάθε επίπεδο.Επίπεδο
Διάρκεια
Beginner /Elementary8 μήνες
Β2
8 μήνες
FCE (B2)8 μήνες
PROFICIENCY (C2) 12 μήνες


Πρόγραμμα σπουδών για Μαθητές


Προτείνεται στους μαθητές μας να ξεκινούν την εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας στην Τετάρτη  τάξη Δημοτικού. Για να αποκτήσουν όμως τα παιδιά μία πιο ομαλή επαφή με την γλώσσα συνιστούμε να παρακολουθήσουν τα ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές τμήματά μας της Τρίτης Δημοτικού. Σε αυτήν την χρονιά τα παιδιά γνωρίζουν την Γαλλική γλώσσα μέσα από τραγούδια, παιχνίδι, ζωγραφική, θέατρο. Έχοντας αποκτήσει την πρώτη επαφή είναι έτοιμα να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα εκμάθησης Γαλλικών.

Σε διάστημα πέντε ετών μπορεί να αποκτήσει το επίπεδο Β2, το αντίστοιχο επίπεδο με το LOWER, της Αγγλικής Γλώσσας.
Τάξη ελληνικού σχολείου
ΕπίπεδοΔιάρκεια
Γ' ΔημοτικούAtelier Francais8 μήνες
Δ' ΔημοτικούPreparatoire    8 μήνες
Ε' ΔημοτικούΑ1
9 μήνες
ΣΤ' ΔημοτικούΑ1+
9 μήνες
Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Α2
9 μήνες
Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Β1
9 μήνες
Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Β2
9 μήνες